Windows 10 ne zaman piyasada olacak
Windows 10 ne zaman piyasada olacak
 
Microsoft, 10 ‘çıkartmaya hazırlanıyor. Microsoft, 29 Temmuz’da Windows 10’un dağıtımına start verecek. Piyasaya yeni sürülecek olan işletim sistemi öncelikli olarak test kullanıcılarına sunulacak.
4 Temmuz 2015 - 14:45

Wİndows 8 ile biligisayar dünyasında çığır açan Microsoft, serisini çıkarmadan Windows Wİndows 8 ile biligisayar dünyasında çığır açan Microsoft, 10 ‘çıkartmaya hazırlanıyor.
Microsoft, 29 Temmuz’da Windows 10’un dağıtımına start verecek. Piyasaya yeni sürülecek olan işletim sistemi öncelikli olarak test kullanıcılarına sunulacak. Hedefine İlk önce test Milyaz cihazda kullanılmayı koyan Microsoft’un Wİndows 10 ile yeni bir kullanıcı rekoruna ulaşması bekleniyor.
Microsoft firmasının Windows 10’un çıkışı hakkında kendi bloğu üzerinden yapmış olduğu açıklamalar içerisinde odlukça ilginç detaylara yer verdi. Wİndows 10 Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaklaşık olarak 20 Temmuz tarihinde indirme sürecine sunulacak olan Windows 10’un ilk gün içerisinde sadece seçilmiş olan kullanıcılar tarafından kullanılabileceğini dile getiren yetenekli firma, İşletim sisteminin kademeli çıkış gerçekleştireceğini de dile getirdi.

Windows 10’u kullanıcıların hiçbir şekilde sırada beklemesi gerekeceğini dile getiren Microsoft’un işletim sistemlerinden sorumlu tutulan başkan yardımcı koltuğun da ki Terry Myerson, Windows 10’u ilk olarak Windows Insider üyelerinin deneyeceğini dile getirdi. Yapılan açıklamaların devamın da ise Windows Insider kullanıcıların yaklaşık olarak beş milyon olduğunu vurguladı. Bu tarz bir düşünce kararı alındığı için eğer sizler de Windows 10’u oldukça hızlı bir şekilde kullanmak istiyorsanız ilk olarak Windows Insider’a kayıt olmalısınız. Microsoft, Windows 7, Windows 8.1, ve Windows Phone 8.1 sürümlerinin büyük çoğunluğuna ücretsiz yükseltme teklifi sunuyor ancak bu kullanıcılar 29 Temmuz’daki ilk Windows 10 kullanıcıları olmayacak. Öncelikle sayıları 5 milyona ulaşan test kullanıcıları (Windows Insiders) kararlı sürüme erişecek. Cihaz üreticileriyle yakın bir işbirliği içinde çalışan Microsoft, ikinci sıraya cihaz üreticisi iş ortaklarını koyuyor. Daha sonra da Windows 10’a yükseltmeye uyumlu yeni cihazlarla yeni bir kitleye daha Windows 10 deneyimini yaşatacak. Üstte görmekte olduğunuz etiketi taşıyan Windows tabanlı bilgisayarlar kolayca Windows 10‘a yükseltilebilecek. 1 milyar cihaz hedefi Windows 10 yukseltme 2 Alınacak geri bildirimlerle Windows 10’u sürekli geliştireceğini söyleyen Microsoft, kurumsal müşterilerinin Windows 10’a geçişine de ayrı bir özen gösterecek. Lisans sahibi şirketler 1 Ağustos’tan itibaren Windows 10 Enterprise ve Windows 10 Education güncellemelerini yapabilecek. Microsoft, kesin bir vade belirtmese de Windows 10 ile 1 milyar cihaza ulaşmaya çalışacak. 22 Ocak’ta tanıtılan Windows 10, Windows Defender, Microsoft Edge, Cortana, Continuum gibi yeniliklerle geliyor. Eğer fazla beklemek istemiyorsanız, Windows 10 hakkında bilmeniz gerekenlere göz attıktan sonra Windows 10 için nasıl rezervasyon talebi oluşturacağınıza göz atabilirsiniz.

internetajans

Bu haber 2256 defa okunmuştur.
E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik yazılan,
Diğer kişi ya da kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
 Onay bekleyen yorum yok.

Bu haber henüz yorumlanmamış...



Panik butonu ile Google Chrome daha özel!

BTK'ya ilk kadın üye

Taylor Swift, Apple’ı yola getirdi!
»  'O' patlamanın etkileri hayatı olumsuz etkileyecek
»  Windows 10 'herkese' bedava
»  İşte Google Play'den 'Haftanın Bedava Uygulaması' İşlevi...
»  Playstation 4'e Media Player geldi!
»  Skype artık tarayıcıda çalışacak!
»  Kıyamet işte böyle kopacak işte evrenin sonu
»  Android'de hata bulana binlerce dolar ödül
»  Android M ile Pil Süresine Kalıcı Çözüm Geliyor!
»  Facebook Messenger'da Oyun Dönemi Başlıyor
»  Siber zorbalık nedir?
»  Youtube'a 8K video desteği geldi
»  İnternet Hakkında Bilmediğiniz 8 Madde Bilgiler...
»  Facebook Lite Kullanıma Sunuldu
»  Yurtdışından telefon getireceklere BTK'dan uyarı
»  Facebook'tan Anneler Günü Sürprizi
»  Windows Phone 10 Ne Gibi özelliklere Sahip Olacak haberi
»  Facebook'a görüntülü arama özelliği geldi
»  Hotmail Oturum Aç, Hotmail Giriş ve Kaydol! - (E-posta İşlemleri)
»  Google arama algoritmalarını değiştiriyor
»  Gmail, hesapları tek kutuda birleştirdi!
»  'Cep'te imalat başvurusunda rekor artış
 
 
 
 
 
 
 
 
İnternet Medyası Sizin İçin Ne İfade Ediyor?
Vazgeçilmez
Gerekli
Mutlaka Olmalı
Gereksiz
 Sonuçları göster