Hotmail Oturum Aç, Hotmail Giriş ve Kaydol! - (E-posta İşlemleri)
Hotmail Oturum Aç, Hotmail Giriş ve Kaydol! - (E-posta İşlemleri)
 
Hotmail oturum aç ve kaydol işlemleri nasıl yapılır? Hotmail giriş ve live mail hakkında detaylı bilgi verdiğimiz haberimizde Hotmail.com hakkında genel bilgi edinebilirsiniz.
20 Nisan 2015 - 15:59

Hotmail ücretsiz hesap açma imkanı sağlayan en gelişmiş mail servislerinden biridir. Avrupa’da birçok kişi tarafından kullanılmakta olan mail uygulamaları ülkemizde de geniş kitlelere ulaştı. Birçok uygulama ve hizmetle organize çalışan uygulamada Microsoft’un ürettiği veya desteklediği hizmetlerde bir gerekliliktir. Hotmail aç ise oldukça sevildi haberi için yazının devamını okuyun.

Hotmail.com, ücretsiz mail servis servisleri arasında en çok girilen ve en çok kullanılan site oldu! Gün geçtikçe artan popülerliği ile iletişimdaha da güçlenmeye başladı, ayrıca iletişim uygulalamarı ile her geçen gün hem internet hem de mobil hayatımıza daha da kuvvet kazandıran Hotmail, daha da büyüme hedefleri kuruyor.

hotmail kaydol

Halen etkinliğini devam ettirebilmesi için bazı uygulamalarda zorunlu tutulmaktadır ve buna örnek olarak çok sık kullanılan mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması, Skype gösterilebilir. Skype’a ve diğer benzer nitelikli hizmetlere kayıt olabilmek için bir hotmail adresi alınmalı ve güvenliğiniz için bu bilgiler saklanmalıdır. Peki, bir Hotmail kaydol işlemini nasıl gerçekleştirebiliriz?


hotmail giriş,kayıt ol ve aç

Hotmail aç oldukça tercih edilen bir mail servisi olmaya devam ediyor! Gün geçtikçe çoğalan live mail servisleri, pazarı çok daha güzel bir hale getiriyor. Bizde en kaliteli mail servisini seçip,bulut alan tercihi de yaptıktan sonra mail servislerimizi açabiliyoruz.Artık hotmail nasıl açılır sorusunun cevabını çok net açıkladık.

hotmail hesap nasıl açılır

HOTMAİL KAYDOL
Eski adıyla Windows Live Hotmail, artık son zamanların gözdesi haline geldi.Microsoft'un 2012 yılında Hotmail temeli üzerine kurduğu e-posta sağlayıcısı Outlook.com kurulmuştur. Bir süre sonra Hotmail'e kullanıcılar girince Outlook açılmaya başlanmıştır. 2013 Yılında tam olarak Outlook.com ile birleştirilmiştir.

Hotmail dünyanın en büyük trendlerin birisi haline gelmeye başladı. Aslında geçmişte de oldukça kullanılan bir mail hesabıydı fakat dünyada binlerce ücretsiz Hotmail kaydol hesabı veren şirketler kuruldu. Bunun sebebiyle de ortaya çok büyük pazar çıktı. Bizde hangi e posta kaydol sitesinden hesap alacağımızı düşünmeye başladık. Ama herkesin tercihi genelde hotmail giriş oluyor.

HOTMAİL GİRİŞ


Hotmail giriş herkesin kullandığı ücretsiz mail servislerinden biri. Bizde haberleşmek ve iletişim kurmak için bu servisleri tercih ediyoruz. Sizin hala bir live mail servisiniz yoksa hemen e posta kur işlemini yapmanız gerekir. Bu işlemi yaptıktan sonra hem telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan rahat ve güvenli bir şekilde arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Hotmail giriş ise sizin onlarca mail seçeceğiniz servislerden sadece bir tanesi.


HOTMAİL HESABI NASIL AÇILIR

live mail açmaHotmail kaydol hesabı açmak için öncelikle bu mail servisinin resmi sitesine girip kayıt olmanız gerekiyor.Kayıt ekranında girdiğiniz bilgileri kolaylıkla silebilir veya değiştirebilirsiniz. Doğum tarihinizi ve telefon numaranızı doğru vermeniz hesabınızın güvenirliğini kolaylaştıracaktır. Bütün bilgilerinizi girdikten sonra artık bir hotmail giriş servisine sahip oldunuz demektir. Hayırlı olsun!

Hotmail dünyanın en büyük trendlerin birisi haline gelmeye başladı.Microsoft hesabı oluştururken belirli bilgiler girmenizi isteriz. Microsoft hesabınızı kullanarak bir sitede veya hizmette oturum açtığınızda, sizi kötü niyetli hesap kullanımından korumak ve Microsoft hesabı hizmetinin verimliliğini ve güvenliğini korumak için site veya hizmet adına kimliğinizi doğrulamak amacıyla belirli bilgilerinizi live mail gizli tutar! Aslında geçmişte de oldukça kullanılan bir mail hesabıydı fakat dünyada binlerce ücretsiz Hotmail kaydol hesabı veren şirketler kuruldu. Bunun sebebiyle de ortaya çok büyük pazar çıktı. Bizde hangi e posta kaydol sitesinden hesap alacağımızı düşünmeye başladık. Ama herkesin tercihi genelde hotmail giriş oluyor.


@HOTMAİL HESAP KURMA


Çoğu Microsoft Web sitesi, sitelerin çalışmasına yardımcı olmak ve çevrim içi faaliyetleri hakkında bilgi toplamak üzere aygıtınızda depolanan küçük metin dosyaları olan "tanımlama bilgilerini" kullanır. Hotmail giriş ile bilgiler yukarıda detaylı verilmiştir! Örneğin; tercih ve ayarlarınızı saklamak, oturum açmaya yardımcı olmak, hedeflenmiş reklamlar sağlamak, dolandırıcılıkla mücadele etmek ve site işlemlerini analiz etmek için tanımlama bilgilerini kullanırız. Yukarıda bahsettiğimiz live mail ile ilgili bilgileri okumanız işini kolaylaştıracaktır!

hotmail aç

Ayrıca, web işaretçilerini tanımlama bilgilerinin teslim edilmesine ve analizlerin derlenmesine yardımcı olmak için kullanırız. Bunlar, üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarından gelen web işaretçilerini içerebilir.


KAYNAK: Ajanshaber

Bu haber 2143 defa okunmuştur.
E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik yazılan,
Diğer kişi ya da kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
 Onay bekleyen yorum yok.

Bu haber henüz yorumlanmamış...



Google arama algoritmalarını değiştiriyor

Gmail, hesapları tek kutuda birleştirdi!

'Cep'te imalat başvurusunda rekor artış
»  Köşker’den Bilim-sanat Merkezi’ne İnceleme
»  Facebook Messenger Yenileniyor
»  Şifreniz 19'la başlıyorsa aman dikkat!
»  Astronotları taşıyan Soyuz TMA-14M dünyaya döndü
»  Beyninizi internetten koruyun!
»  Apple akıllı telefon pazarında lider oldu
»  Uzay yürüyüşü sırasında su sızıntısı!
»  Dünya Sigarayı Bırakma Günü
»  Facebook fanatiklerine özel kent
»  Turkcell 5 yıldır yapamadığını Mart'ta yapacak!
»  Instagram'da videolar durmaksızın oynayacak!
»  Facebook Engeline 'Fengel' Uygulaması!
»  Teknoloji Bağımlılarına Müjde!
»  11 maddede anneler için Facebook kullanma rehberi
»  Google eşcinselleri kızdırdı
»  Facebook'tan şiddet içeren kliplere kısıtlama!
»  Chrome'da Açık Bulan Kişilere Para Ödülü!
»  Twitter'da 30 saniye video dönemi
»  O yasak sosyal medyayı ayağa kaldırdı
»  Telefon numarasını taşıyanlar dikkat!
»  Mobil kullanıcılar için yapılan anket şaşırttı.
 
 
 
 
 
 
 
 
İnternet Medyası Sizin İçin Ne İfade Ediyor?
Vazgeçilmez
Gerekli
Mutlaka Olmalı
Gereksiz
 Sonuçları göster