Cemil Çiçek TİMED Yönetimini Kabul Etti
Cemil Çiçek TİMED Yönetimini Kabul Etti
 
Tüm İnternet Medyası Derneği Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri Meclis Başkanı Cemil Çiçek’i ziyaret ederek internet medyası ve hazırlanmakta olan internet yasası ile ilgili görüşlerini ve önerilerini Çiçek’e aktardı.
16 Ocak 2012 - 15:56

Tüm İnternet Medyası Derneği Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri Meclis Başkanı Cemil Çiçek’i ziyaret ederek internet medyası ve hazırlanmakta olan internet yasası ile ilgili görüşlerini ve önerilerini Çiçek’e aktardı.

 

TİMED yönetim Kurulu başkanı Talat Atilla, Başkan Yardımcısı Abdullah Yüce, yönetim kurulu üyeleri Şükrü Taner Karakaş, Ersin Tokgöz ve Gökmen Özdoğan ile denetleme kurulu üyeleri Bedrettin Habiboğlu ile Oğuz Güler’in katılımıyla gerçekleşen ziyarette Meclis Başkanı Çiçek ile internet medyası konuşuldu.

TİMED Başkanı Talat Atilla Çiçek’e internet medyasının içinde bulunduğu durum ve karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi vererek hazırlanmakta olan internet yasasının bir an önce çıkarılması için destek vermelerini istedi. Yasa hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktaların da altını çizen Atilla bu süreçte TİMED olarak her türlü işbirliği ve görüş alışverişine açık olduklarını söyledi.

İNTERNET YASASI ÖNÜME GELİNCE GEREĞİNİ YAPARIM

İnternet yasasının şu an komisyonda olduğunu söyleyen Çiçek tasarının komisyondan çıkıp önlerine gelmesi halinde üzerine düşeni yapacağını söyledi. Elektronik imza yasası çıkarken konuya hakim uzman bulmakta zorlandıklarını ve bu yüzden yasanın uzun bir süre geciktiğini belirten Çiçek özellikle internetle ilgilenen ve işi bu olan temsilcilerin sürece etkin katılımının şart olduğunun altını çizdi.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİN GÖRÜŞÜ HAYATİ ÖNEME SAHİP

İnternet yasası ile sektör temsilcilerinin gerek komisyon gerekse partilerin grupları ile yakın temas içinde olmasını isteyen Çiçek yasaların uygulama için çıktığını ve uygulamada sürecin nasıl yürüdüğünü en iyi sektör temsilcilerinin bileceğini belirtti. “İnternet verimli kullanıldığında yüzyılın en büyük gücü” diyen sözlerine şöyle devam etti, “TİMED olarak yalnız internet yasası konusunda değil, diğer konularda da TBMM’de gurubu bulunan partilere fikri katkı vermeniz gerekir. İnternet medyası ile ilgili çıkacak yasanın nasıl olması gerektiğini en iyi sahada çalışanlar bilir. İnternet Medyası sahada olduğu için çıkacak yasayı politikacılardan daha iyi bilir” şeklinde konuştu.

 

ÖZAL YASA ÇIKARTIRKEN TAHTAKALE'DEKİ ESNAFA SORARDI!

Tüm İnternet Medyası Derneği (TİMED) Başkanı Talat Atilla’nın, “Sorunlu değil, sorumlu olmak istiyoruz ancak çıkacak yasa, ‘güçlü olan yaşasın, zayıf ölsün’ gibi bir yaklaşımla hazırlanırsa internet medyasının bazı üyeleri yeraltına çekilebilir. Yasa, internet medyasını sorumlu ve görünür yaparken bu kritere de hassasiyet göstermeli” sözlerine üzerine TBMM Başkanı Çiçek şu yanıtı verdi; “Herkes sorumluluktan kaçarken sizlerin sorumlu olmayı talep etmesi çok güzel. Rahmetli Özal ekonomiyle ilgili kritik kararlar alırken, ekonomi profesörleri yerine Tahtakale ve Perşembe pazarındaki esnafa sorardı. Yani, sahada pratik yapan insana…”

 

Bu haber 3762 defa okunmuştur.
E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik yazılan,
Diğer kişi ya da kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
 Onay bekleyen yorum yok.

Bu haber henüz yorumlanmamış...



TİMED’den Medyaya Çağrı:

TİMED Genel Kurulu Yapıldı

Güvenli İnternet çalıştayı gerçekleşti
»  Gri pasaportu kimler alabilecek?
»  ‘Tüm İnternet Medyası Derneği’ Kuruldu
 
 
 
 
 
 
 
 
İnternet Medyası Sizin İçin Ne İfade Ediyor?
Vazgeçilmez
Gerekli
Mutlaka Olmalı
Gereksiz
 Sonuçları göster